Ponúkame Vám možnosť osláviť tento Váš úspech s najbližšími v našej klimatizovanej reštaurácii alebo v zimnej záhrade.
Oslávte Vaše promócie v príjemnom prostredí Penzióna Beryl.
Ponúkame Vám možnosť osláviť tento Váš úspech s Vašimi najbližšími v našej klimatizovanej reštaurácii alebo v zimnej záhrade. Môžete si vybrať priestor podľa Vášho želania.
S Vašou rodinou a známymi si pripijete slávnostným prípitkom, pochutíte na dobrom jedle, napijete sa niečoho dobrého a hlavne si vychutnáte spoločnú radosť z úspešného ukončenia štúdia. Jednoducho dodáme Vašej promócii dôležitosť,ktorú si zaslúži.
Slávnostné menu od 21,00 € /1 osoba /prípitok, predjedlo alebo polievka, hl.jedlo, dezert, minerálka/
Prenájom priestorov – grátis.
Bližšie informácie na Vaše otázky ohľadom slávnostneho menu či rezervácie priestorov ,Vám radi poskytneme na:
0918 891 821
055/ 699 8539
Fotogaléria priestorov penzión Beryl
PROMOČNÉ MENU
Menu č. 1
Cena: | 21 EUR/osoba |
Prípitok: | Hruškovica Jelínek |
Polievka: | Mäsový vývar s rezancami a zeleninkou |
Hl.jedlo: | Kuracia roláda v sezamovom kruste plnená syrom, šunkou, kápiou |
Alternatíva hl.jedla: | Bravčová panenka so sušenými slivkami, prosciutom na omáčke z červeného vína |
Prírodný kurací steak na broskyniach s nivovo-smotanovou omáčkou | |
Príloha: | Opekané zemiaky a dusená ryža |
Minerálka: | Bonaqua jemne sýtená |
Dezert: | Čokoládová torta s malinovým dipom |
Menu č. 2
Cena: | 23 EUR/osoba |
Prípitok: | Šumivé víno HUBERT BRUT/De LUX |
Polievka: | Slepačia s celestínskymi cestovinami a zeleninkou |
Hl.jedlo: | Plnená kapsa z morčacích prs preliata bylinkovou omáčkou |
/ plnená so sušenými paradajkami, mladým špenátom a mozarelou / | |
Alternatíva hl.jedla: | Miešané filetky z kuracieho mäsa a bravčovej panenky na hríbikovom ragu |
Bravčové medajlónky z panenky na šafránovej omáčke so špargľou obalenej v slaninke | |
Príloha: | Americké zemiaky a dusená ryža |
Minerálka: | Bonaqua jemne sýtená |
Dezert: | Medovníkový krémeš s vanilkovou zmrzlinou |
Menu č. 3
Cena: | 25 EUR/osoba |
Prípitok: | Martiny Bianco/Extra Dry |
Polievka: | Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami |
Hl.jedlo: | Kačacie prsia na pomarančoch s medovou omáčkou a kvapkou brandy |
Alternatíva hl.jedla: | Grilovaný losos na citrónovo-smotanovej omáčke podávaný s zelenou fazuľkou a rukolou |
Viedenská roštenka s karamelizovanou cibuľkou | |
Príloha: | Pečený zemiak na tymiáne/Zemiaková kaša s jarnou cibuľkou |
Minerálka: | Bonaqua jemne sýtená |
Dezert: | Citrónový zákusok s čokoládovými hoblinkami |